Loopbaanbegeleiding

Met loopbaanbegeleiding bij Flamingo at work maak je werk van verandering. Denk daarbij niet enkel aan de zoektocht naar een nieuwe job of de heroriëntering naar een andere sector. Verandering kan in vele dingen zitten. Dit zijn enkele vragen waar je mee kan zitten:

  • Ik wil meer voldoening in mijn werk.
  • Hoe kan ik minder stress voelen?
  • Ik overweeg een andere job. Hoe weet ik of ik de juiste keuze maak?
  • Hoe krijg ik meer energie van mijn job?
  • Al een hele tijd droom ik van doorgroeien. Maar hoe pak ik dat aan?
  • Ik wil me meer kunnen uitleven. Maar hoe kan ik al mijn potentieel inzetten?
  • Het ondernemerschap trekt me aan. Maar ben ik er wel voor gemaakt.
  • Ik heb het moeilijk met een collega. Hoe kan ik hiermee omgaan?

Loopbaanbegeleiding biedt een antwoord op al deze vragen. Sla de weg in naar verandering en bereik je doel.

Welke klemtonen kan je leggen?

Aan het begin van je traject nemen we de situatie grondig onder de loep. Zo brengen we in kaart wat je anders wil en wat je nodig hebt en bepalen we waar jij de klemtoon op zal leggen. Daarbij kan je voor één of meerdere vormen van ondersteuning kiezen.

Loopbaanoriëntatie

Je denkt niet helemaal op je plaats te zitten, je denkt dat er meer in je zit, of je overweegt een andere job te zoeken… Met beproefde technieken helpen we je ontdekken wat je talenten zijn, waar je groeikansen zitten en wat je voldoening en energie geeft. Het totaalplaatje vertelt je welk pad je kan bewandelen.

Evenwicht in je job

Je kampt al langer met stress, de werklast weegt op je, je hebt geen energie meer na een werkdag, of je leeft op gespannen voet met één van je collega’s… Het zijn maar enkele voorbeelden van situaties waarin wij je begeleiden naar een nieuw en gezond evenwicht.

Versterking van je vaardigheden
Je wil je verder ontwikkelen om sterker te staan in je job of om te kunnen groeien naar een nieuwe job. Hier scherpen we je competenties aan met praktische en doelgerichte coaching.

Ondersteuning in je sollicitatie
Je wil graag ondersteuning in de zoektocht naar ander werk. Wij bekijken samen met jou hoe je dit best aanpakt. Het zoeken naar de juiste kanalen, het opstellen van je cv en je sollicitatiebrief, de voorbereiding op je sollicitatiegesprek, wij begeleiden je bij elk van deze stappen.