Werkwijze

Hoe gaan we tewerk?
Flamingo at work gaat voor een diepgaande aanpak waarbij je heel wat over jezelf te weten komt.  Soms is het een bevestiging van je keuzes en ja, soms word je uitgedaagd om uit je comfortzone te komen. 

Het Persoonlijk Ontwikkelingsplan:

Op basis van jouw concrete vragen zoeken we samen uit wat je anders wil, wat je wil bijleren en in welke werkomgeving je dit het best kan realiseren. Maar dat doe je niet alleen: onze ontwikkelingsgerichte coaches motiveren je met gerichte vragen, andere perspectieven, beproefde methodieken en oefeningen om met de verworven inzichten in beweging te komen en helpen je op weg. Het resultaat is een individueel en uitdagend ontwikkelingsplan, haalbaar en actiegericht. 

Kwaliteit en expertise:

Onze loopbaancoaches hebben een jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen rond werkgerelateerde vragen en scholen zich constant bij. We werken met wetenschappelijk onderbouwde inzichten en methodieken die hun effectiviteit hebben bewezen.

Doordat we deel uitmaken van een netwerk hr-professionals en academici die zich dagelijks bezighouden met werkgerelateerde onderwerpen, houden we de vinger aan de pols en zijn we steeds op de hoogte van de nieuwste trends en onderzoeken.

Resultaat:

Na de loopbaancoaching zit je zelf achter het stuur van je loopbaan. Met de hulp van je persoonlijk actieplan breng je balans in je werk en leven.

We laten je niet los en bieden op jouw vraag ook de mogelijkheid tot een gratis nazorggesprek om je vorderingen in kaart te brengen.

Meer weten? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.